top of page
  • Forfatters billedee2 studio

HVORFOR ANIMATION FREMFOR OPTAGET VIDEO

Opdateret: 8. jul. 2022

5 simple grunde til at vælge animation i stedet for gammeldavs' videooptagelser




#1 animationsvideo tilbyder maksimal FLEKSIBILITET

Animationsvideoer kan redigeres og tilpasses løbende i langt større grad end optagede videoer - udover at de kan ændres i farvevalg, stil og tone, så er de heller ikke begrænset af en række optagelser. Er der et frame som ikke fungerer, kan den erstattes af et helt nyt. Eller er der en figur for lidt eller en figur for meget, kan der fjernes eller tilføjes figurer. Det giver en enorm fleksibilitet i produktionsprocessen.



#2 animationsprojekter kan nemt OPSKALERES hvis de viser sig at virke

Hvis en animationsvideo viser sig at virke efter hensigten, f.eks. ved at sikre mange nye leads, kan der nemt produceres nye videoer i samme stil, uden at et helt produktionshold på ny skal afsted på optagelser. Det bliver lettere og lettere at producere nye videoer, fordi universet og de figurer som bruges allerede er produceret.



#3 animationsvideoer kan visuelt formidle ABSTRAKTE IDEER

Animationer kan bedre end optagelser visuelt formidle abstrakte ideer. Hvis man kan rette et kamera mod det du vil fortælle om, er kameraoptagelser måske værd at overveje, men skal du visualisere mere abstrakte ideer, såsom kryptovaluta, retfærdighed eller måske Gud, så er animationer det oplagte valg. Animationer kan derudover også lettere visualisere meget store eller meget små fænomener såsom f.eks. universet eller måske mikroorganismer - som kan være komplekse at fange på kamera. Med animationer kan du ligeså let tage dine seere til månen som ned i supermarkedet.



#4 animationsvideoer kan laves til en LAVERE PRIS

Det er langt billigere at have en enkelt animator i sving end et helt filmproduktionshold, og derfor kan animationsvideoer produceres billigere end filmproduktioner. Prisen afhænger selvfølgelig af animationernes kompleksitet på samme måde som en produktion med optagelser - er ideen simpel, kan prisen holdes lav.



#5 animationsprojekter er UAFHÆNGIGE af eksterne forhold

I modsætning til optagede videoer er animationsvideoer ikke afhængige af eksterne forhold såsom skuespillere, rekvisitter, vejr eller lignende. Det betyder at der ikke skal tages hensyn til andet end dine ønsker for videoen. Smart!


bottom of page